Victor Strijland

Victor Strijland, MSc (1993) is cognitief gedragstherapeut in opleiding en start begin 2023 met de opleiding tot GZ-psycholoog. Victor heeft psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit en is in 2018 afgestudeerd als psycholoog. Naast zijn studie heeft hij gewerkt bij 113online als telefonist voor hulp van mensen met zelfmoordgedachtes. Daarnaast is hij studentenbegeleider geweest op de Vrije Universiteit voor studenten met ASS-problematiek. Hierna heeft hij jarenlang gewerkt in de ambulante verslavingszorg in Amsterdam (Trubendorffer), waar hij naast verslaving ook comorbide problematiek (angst- en stemmingsstoornissen, trauma evenals persoonlijkheidsproblematiek) heeft behandeld. Victor maakt gebruik van verscheidene evidence-based behandeltechnieken zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie (ST) en eye movement desensitization reprocessing (EMDR). Victor kijkt ernaar uit om bij Psychotherapy & Movement zijn ontwikkeling voort te zetten.

Victor Strijland

Voor Victor is het belangrijk om binnen de behandeling te werken aan goed interpersoonlijk contact en zorg op maat te bieden. Hij vindt het essentieel om iemand voor vol aan te zien en diegene niet te benaderen als een optelsom van diagnosen. Cliënten en collega’s omschrijven Victor als enthousiast, authentiek en betrokken.

Naast zijn werk vindt Victor het fijn om met sporten bezig te zijn en zich te omgeven door vrienden en familie. Als ontspanning houdt hij van wandelingen maken, muziek en het kijken van NPO series.

Voor meer informatie over Victor kunt u terecht op: https://nl.linkedin.com/in/victor-strijland-946769139