Mellony van Hemert

Drs. Mellony van Hemert (1981) is GZ psycholoog en psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut VGCT ®, EMDR Europe Practioner en senior schematherapeut. Mellony is als regiebehandelaar werkzaam bij Psychotherapy & Movement. Door haar werkervaring bij Psychotherapeutisch centrum de Viersprong maar vooral door haar jarenlange werk voor de Parnassia Bavo Groep heeft zij ontzettend veel kennis van en ervaring met alle facetten van de psychotherapie, systeembehandelingen, schematherapie en de cognitieve gedragstherapie opgedaan. Zie hier Mellony van Hemerts volledige CV.

De persoon Mellony

Bij Mellony staat de cliënt centraal. Zij is oprecht geïnteresseerd in haar cliënten en dit is voelbaar in de behandelingen met cliënten. Cliënten zijn geen dossiernummers. Iedereen is anders en verdient begeleiding en een behandeling op maat.

Naast haar werk heeft Mellony van Hemert een master in Geestelijke Gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht gedaan. Hierna heeft zij zich verder verdiept in cognitieve gedragstherapie door aan Crescendo Psy de postdoctorale opleiding Cognitieve Gedragstherapie te volgen. Mellony heeft in 2018 haar postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog bij de RINO groep te Utrecht afgerond. Mellony blijft zich constant ontwikkelen en gelooft dat een mens nooit is uitgeleerd. Mellony blijft zich constant ontwikkelen en gelooft dat een mens nooit is uitgeleerd.

Naast haar werk als therapeut, brengt Mellony ook graag tijd door met familie en vrienden en houdt zij erg van sport. Mellony houdt ervan om lange skate tochten te maken, te fitnessen, wandelen (in Zwitserland en Tenerife) racefietsen en zwemmen. Daarnaast is Mellony een fanatieke fan van Oranje. Als het even kan bezoekt zij de wedstrijden van Oranje of kijkt zij samen met vrienden en familie de wedstrijden van Oranje.

Naast dat Mellony van sport houdt en sportief is, houdt Mellony ook erg van gezelligheid, zoals het samen uiteten gaan, naar de film, naar het strand of met zijn allen varen. Dit sluit goed aan bij de persoon Mellony die kan worden opschreven als spontaan, sportief, direct, sociaal, iemand die van gezelligheid houdt en een actief leven leeft.

Mellony van Hemert is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapeuten (NVRG), Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT) en het register schematherapeuten. Drs. Mellony van Hemert is tevens lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP) en De Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt), Vereniging EMDR Nederland (VEN) en de Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma (NtVP).

Voor meer informatie over Mellony kunt u terecht op: https://nl.linkedin.com/in/mellonyvanhemert.