Marijn Voorend

Marijn Voorend, MSc (1992) is cognitief gedragstherapeut in opleiding en start per ... 2021 met de opleiding tot GZ-psycholoog. Marijn heeft psychologie gestudeerd aan Universiteit Utrecht en is in 2015 afgestudeerd als psycholoog, waarna zij in de klinische verslavingszorg in Stellenbosch, Zuid-Afrika is gaan werken. Hierna heeft zij jarenlang gewerkt in de ambulante verslavingszorg in Amsterdam (Trubendorffer), waar zij naast de verslaving ook comorbide problematiek (angst- en stemmingsstoornissen, trauma evenals persoonlijkheidsproblematiek) heeft behandeld. Daarnaast heeft Marijn als zelfstandige gewerkt in de basis geestelijke gezondheidszorg, waar zij licht tot milde psychische klachten heeft behandeld. Marijn maakt gebruik van verscheidene evidence based behandeltechnieken zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie (ST) en eye movement desensitization and reprocessing (EMDR). Zij heeft speciale affiniteit met het behandelen van traumagerelateerde problematiek. Marijn kijkt er naar uit om bij Psychotherapy & Movement haar ontwikkeling voort te zetten.

Cliënten en collega’s omschrijven Marijn als een open, betrokken en betrouwbare behandelaar. Zij hecht veel waarde aan de band die zij met haar cliënten opbouwt, en vindt een persoonlijke benadering, gevoel van veiligheid en transparante communicatie hierbij van groot belang. 
Naast haar werk houdt Marijn zich graag bezig met verscheidene sporten, en vindt zij haar ontspanning door te wandelen in de natuur, luisteren naar muziek en in gezelschap van vrienden te zijn.

Voor meer informatie over Marijn kunt u terecht op https://www.linkedin.com/in/marijn-voorend-a19194119