Laura Jager

Laura Jager, MSc (1992) is psycholoog in opleiding tot cognitief gedragstherapeut en start per januari 2021 bij Psychotherapy & Movement. Laura heeft Klinische Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd als psycholoog in 2019, waarna zij is gaan werken binnen de acute psychiatrie bij de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Hier heeft zij ervaring opgedaan met ernstige acute psychiatrische en psychosociale problematiek. Binnen de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam heeft zij hulp geboden aan gezinnen met kinderen en aan jeugdigen/kinderen in crisissituaties.

Laura Jager

In haar werk slaat zij graag een brug tussen behandeling, diagnostiek en wetenschappelijk onderzoek. Vandaar dat zij naast haar werk in de klinische praktijk ook werkt als zelfstandige onderzoeker voor een gerandomiseerd onderzoek naar nieuwe evidence-based traumabehandelingen.

Laura combineert haar werkzaamheden bij Psychotherapy & Movement met werk bij het NPI. Het NPI is een GGZ-instelling, die werkt vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie aan de behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Zij is erg enthousiast om zich door te blijven ontwikkelen om cli├źnten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en kijkt er naar uit om bij Psychotherapy & Movement haar ontwikkeling voort te zetten.