1nP

Stichting 1nP is een landelijk netwerk van bijna 600 vrijgevestigde professionals in de geestelijke gezondheidszorg. De therapeuten van Psychotherapy & Movement zijn verbonden aan Stichting 1nP.

Psychotherapy & Movement is aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele ggz-professionals die ambulante behandeling bieden aan volwassen cliënten.
Wanneer u een verwijsbrief heeft ontvangen van uw huisarts voor de Basis ggz of de Specialistische ggz, dan wordt uw behandeling bij 1nP vergoed vanuit de basisverzekering. Hierbij wordt wel uw eigen risico aangesproken. Voor meer informatie zie: www.1np.nl

Wij behandelen zowel cliënten die zich aanmelden via 1nP als cliënten die zich direct bij Psychotherapy & Movement aanmelden. Op het moment dat u een email heeft verzonden met verwijsbrief en verzoek tot aanmelding, mailen wij u terug met instructies via welke weg u zich kunt aanmelden.

Aanmelden via 1nP gaat als volgt:

  1. Ga naar www.1np.nl
  2. Kies 'vind een behandelaar'
  3. Zoek op naam / postcode van de professional - Kies: 'BGGZ' of 'SGGZ' en Typ: 'de Jong' en '1018EV'
  4. Kies Mw. de Jong, Paula (hoofdbehandelaar)
  5. Kies 'inschrijven'
  6. Vul de gegevens in
  7. U ontvangt via de mail een link, waarmee u het wachtwoord moet wijzigen (de link a.u.b. direct gebruiken)
  8. Vervolgens kunt u zich in een extra beveiligde omgeving verder aanmelden
  9. Via 1nP kunt u dan het aanmeldformulier invullen en de verwijsbrief bijvoegen

Belangrijk: voor vragen kunt u in eerste instantie het secretariaat van 1nP bellen via 0900-5553000 (of evt contact opnemen met ons).