COVID-19 beleid op basis van RIVM richtlijn | Psychotherapy & Movement

11 October 2020

Beste bezoekers van de praktijk,


Allereerst hopen wij van harte dat het fysiek goed gaat met u en uw familie. Zoals bij iedereen waarschijnlijk wel bekend heeft het kabinet afgelopen week nieuwe maatregelen aangekondigd omtrent het COVID-19 (Corona) virus. 
Wij hebben, in onderling overleg, besloten de praktijk open te houden voor face-to-face behandeling om uw behandeling zo goed mogelijk te kunnen continueren. Uiteraard blijft het ook mogelijk om de afspraak via beeldbellen te laten plaatsvinden als u zich hier prettiger bij voelt. Mocht u twijfelen dan kunt u dit ook met uw behandelaar overleggen.

Onderstaande maatregelen blijven binnen de praktijk van kracht:

  • Bij klachten (hoesten, niezen, verkoudheid, koorts, griepverschijnselen) vinden de afspraken altijd via beeldbellen plaats! Ook als één van jouw huisgenoten deze klachten heeft. Dit geldt overigens ook voor onze behandelaren.
  • We houden vanzelfsprekend 1,5 meter afstand en geven geen hand
.
  • Het verzoek is om op de afgesproken tijd aan te bellen en niet eerder zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van de wachtkamer.

  • Het verzoek is om bij voorkeur geen gebruik te maken van het toilet. Indien nodig mag er uiteraard wel gebruik worden gemaakt van het toilet.

  • Indien gewenst kunt u zelf drinken meenemen (echter bieden wij sinds enige tijd ook weer drinken aan)
- Houd spullen (telefoon, sleutels enz.) zoveel mogelijk in eigen tas of jaszak.
  • Mocht je gebruik maken van zakdoekjes of tissues gaarne deze buiten weg te gooien en niet in de praktijk achter te laten.
  • Tafels en stoelen zullen na iedere sessie door de behandelaar worden gedesinfecteerd.

  • We proberen (tussen sessies door) veel te ventileren. Hierdoor kan het dus wat kouder zijn dan normaal. Houd hier rekening mee en neem bijvoorbeeld een extra sjaal/warme trui of jas mee.

Met inachtneming van deze maatregelen gaan we er van uit dat we jullie kunnen blijven ontvangen en eenieders gezondheid zoveel mogelijk in acht nemen.

Alvast bedankt voor de medewerking.
 
Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er toch nog vragen zijn neem dan contact op met uw behandelaar.