Referentie van vrouw 47 jaar

12 November 2017

In de zomer van 2016 besloot ik mij aan te melden bij Psychotherapy & Movement. Na alle goede verhalen over Mellony wilde ik graag bij haar in behandeling. Ik was erg benieuwd of ze al deze goede verhalen ook bij mij kon waarmaken. Mijn vertrouwen in de hulpverlening was na mijn behandeling bij de GGZ niet groot meer, maar toch besloot ik voor een laatste kans te gaan. 

Deze stap is mijn redding geweest.

Ik heb gebeld om mij aan te melden en aan de telefoon kreeg ik Mellony. Wat een vriendelijke stem heeft zij viel mij op. Ze luisterde geduldig naar mijn verhaal en vertelde mij heel rustig hoe ik mij kon aan melden. Dit proces was erg duidelijk en ook zeer client vriendelijk. Ik werd na mijn aanmelding uitgenodigd voor een intakegesprek en ik maakte kennis met Paula, Mellony en later Luciano. Echt 3 hele fijne en kundige moderne therapeuten. Er werd onderzoek verricht door Luciano en er werd bij mij een PTSS vastgesteld. 

Ik werd door Mellony behandeld en dit was mij toch een verademing. Wat mij opviel aan Mellony was haar kundigheid en kennis, directheid, humor en vasthoudendheid om mij van deze klachten te helpen. Voor het eerst in ruim 24 jaar luisterde er iemand naar mijn trauma’s. EMDR en imaginaire rescripting werd toegepast en week na week merkte ik dat mijn klachten afnamen. Met deze klachten heb ik ruim 24 jaar (!!!) gelopen en was ik ruim 3 jaar bij de GGZ in behandeling geweest. Nu bij Mellony merk ik dat ik weer vrij kan zijn. Ik heb geen herbelevingen meer en ik kan met vrienden en mijn man praten over de traumatische gebeurtenissen die ik heb meegemaakt. 

Ik kan en wil iedereen Psychotherapy & Movement aanraden. Mellony heeft inmiddels een lange wachtlijst, maar er zijn nog 2 top therapeuten beschikbaar. 

Vrouw 47 jaar