Direct aanmelden

Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar hebben wij nog enkele behandelplekken beschikbaar. Tevens zijn er nog enkele behandelplekken beschikbaar voor de groepsbehandeling ACT your way (18 tot 25 jaar ). Zie onderstaande link: 

groepsbehandeling - ACT your way

Helaas kunnen wij niet iedere vraag persoonlijk beantwoorden vanwege de hoeveelheid mails die dagelijks binnenkomen. Ziet u ook onze FAQ voor antwoord op de meest gestelde vragen.

Op schematherapie.nl en/of www.kiezenindeggz.nl kunt u een register/overzicht vinden met andere schematherapeuten/psychotherapeuten. Helaas kunnen wij nu ook niemand aanraden van wie wij weten dat zij een relatief korte wachttijd en/of plek hebben.

Wel kunnen wij u aanraden om met uw zorgverzekering en/of huisarts contact op te nemen voor informatie over waar nu de kortste wachttijden zijn.

Als praktijk werken wij niet met een wachtlijst. Verzoeken om op een wachtlijst geplaatst te worden nemen wij daardoor niet in behandeling.   
In verband met grote drukte is Psychotherapy & Movement op dit moment lastiger te bereiken dan gebruikelijk. Hierdoor kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn en een reactie op uw mail langer kan duren dan u van ons gewend bent. Wij hopen hierin op uw begrip.

AANMELDPROCEDURE (alleen te gebruiken wanneer er geen aanmeldstop is of voor de aanmelding van jongeren tot 18 jaar):

Wanneer u in de behandeling wilt komen bij Psychotherapy & Movement kunt u dit kenbaar maken door een email te sturen naar: aanmelden@psychotherapymovement.nl  
Vermeldt daarop in het kort uw klachten, hulpvraag en waar u verzekerd bent.  
Alle aanmeldingen worden iedere donderdagmiddag besproken in ons team. Waarna wij uiterlijk op maandag een terugkoppeling geven. Tijdens therapie-uren kunnen wij de telefoon niet beantwoorden. U krijgt dan een antwoordapparaat waarop bestaande cliënten en verwijzers kunnen inspreken. Voor nieuwe aanmeldingen vragen wij u ons te mailen.

Telefonisch spreekuur

Psychotherapy & Movement heeft iedere maandagochtend van 09:00 uur tot 09:30 uur spreekuur.

Het spreekuur is bereikbaar op telefoon: 020- 5285231