Direct aanmelden

Vanaf 1 december 2022 is er helaas een aanmeldstop tot tenminste 1 februari 2023 voor volwassenen en ouderen bij Psychotherapy & Movement.

Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar hebben wij nog enkele behandelplekken beschikbaar

Wij werken niet met een wachtlijst. Verzoeken om op een wachtlijst geplaatst te worden nemen wij daardoor niet in behandeling. Door extra werkzaamheden in verband met de COVID-19 maatregelen is Psychotherapy & Movement op dit moment drukker dan gebruikelijk. Hierdoor kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn en een reactie op uw mail langer kan duren dan u van ons gewend bent. Wij hopen hierin op uw begrip.

AANMELDPROCEDURE (alleen te gebruiken wanneer er geen aanmeldstop is of voor de aanmelding van jongeren tot 18 jaar):

Wanneer u in de behandeling wilt komen bij Psychotherapy & Movement kunt u dit kenbaar maken door een email te sturen naar: aanmelden@psychotherapymovement.nl

Vermeldt daarop in het kort uw klachten, hulpvraag en waar u verzekerd bent.

Alle aanmeldingen worden iedere donderdagmiddag besproken in ons team. Waarna wij uiterlijk op maandag een terugkoppeling geven. Tijdens therapie-uren kunnen wij de telefoon niet beantwoorden. U krijgt dan een antwoordapparaat waarop bestaande cliënten en verwijzers kunnen inspreken. Voor nieuwe aanmeldingen vragen wij u ons te mailen.

Telefonisch spreekuur

Psychotherapy & Movement heeft iedere maandagochtend van 09:00 uur tot 09:30 uur spreekuur.

Het spreekuur is bereikbaar op telefoon: 020- 5285231