Direct aanmelden

Het spijt ons u te moeten informeren dat er bij Psychotherapy & Movement tot ten minste 1 juli 2024 een tijdelijke aanmeldstop geldt voor volwassenen en/of ouderen. Na deze datum verwachten we slechts enkele beschikbare plaatsen. Het aantal aanmeldingen overtreft momenteel ons vermogen om iedereen te accepteren. Helaas zullen we niet in staat zijn om alle aanmeldingen vanaf deze datum te accepteren, wat betekent dat meer mensen teleurgesteld zullen worden dan we blij kunnen maken met een afspraak. Dit raakt ons diep en we betreuren de situatie ten zeerste.

Stop behandeling gecontracteerde zorg voor kinderen en jongeren Gemeente Amsterdam:

De gemeente Amsterdam heeft spijtig genoeg besloten om voor 2024 geen nieuw contract aan te gaan met vrijgevestigde praktijken, waaronder ook Psychotherapy & Movement voor de behandeling van kinderen en jongeren van de gemeente Amsterdam. 

Na 10 jaar te hebben samengewerkt komt helaas een einde aan deze samenwerking. Dit betekent dat wij voor het behandelen van kinderen en jongeren alleen nog zelfbetalende kinderen en jeugdigen in behandeling kunnen nemen. Iets wat wij als vrijgevestigde praktijk enorm betreuren omdat de zorg voor een ieder toegankelijk zou moeten zijn.

Helaas kunnen wij niet iedere vraag persoonlijk beantwoorden vanwege de hoeveelheid mails die dagelijks binnenkomen. Ziet u ook onze FAQ voor antwoord op de meest gestelde vragen.

Op schematherapie.nl en/of www.kiezenindeggz.nl kunt u een register/overzicht vinden met andere schematherapeuten/psychotherapeuten. Helaas kunnen wij nu ook niemand aanraden van wie wij weten dat zij een relatief korte wachttijd en/of plek hebben.

Wel kunnen wij u aanraden om met uw zorgverzekering en/of huisarts contact op te nemen voor informatie over waar nu de kortste wachttijden zijn.

Als praktijk werken wij niet met een wachtlijst. Verzoeken om op een wachtlijst geplaatst te worden nemen wij daardoor niet in behandeling.   
In verband met grote drukte is Psychotherapy & Movement op dit moment lastiger te bereiken dan gebruikelijk. Hierdoor kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn en een reactie op uw mail langer kan duren dan u van ons gewend bent. Wij hopen hierin op uw begrip.

AANMELDPROCEDURE (alleen te gebruiken wanneer er geen aanmeldstop):

Wanneer u in de behandeling wilt komen bij Psychotherapy & Movement kunt u dit kenbaar maken door een email te sturen naar: aanmelden@psychotherapymovement.nl  
Vermeldt daarop in het kort uw klachten, hulpvraag en waar u verzekerd bent.  
Alle aanmeldingen worden iedere donderdagmiddag besproken in ons team. Waarna wij uiterlijk op maandag een terugkoppeling geven. Tijdens therapie-uren kunnen wij de telefoon niet beantwoorden. U krijgt dan een antwoordapparaat waarop bestaande cliƫnten en verwijzers kunnen inspreken. Voor nieuwe aanmeldingen vragen wij u ons te mailen.

Telefonisch spreekuur

Door de grote drukte onder therapeuten is het telefonisch spreekuur momenteel niet beschikbaar. Intercollegiaal overleg is echter nog steeds mogelijk door contact op te nemen via e-mail.